Foto: Shutterstock
Īpaši gardas kartupeļu pankūkas ar burkāniem.
30Minūtes
10Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

500 gkartupeļi2 olas(M)3 gab.burkāni0.25 sīpols3 ĒKmilti sāls malti melnie pipari baziliks kaltētas dilles kaltēti pētersīļi

Sagatavošana

1

Kartupeļus un burkānus nomizo un sarīvē uz rupjas rīves. Sīpolus sagriež nelielos gabaliņos vai sarīvē.

2

Kartupeļiem pievieno olas, miltus, garšvielas un sīpolus.

3

Uz pannas sakarsē taukvielas un liek sajaukto masu, ne pārāk biezu, lai pankūkas apceptos un, lai kartupeļi paspētu palikt gatavi.

4

Cepu katru pusi, līdz paliek brūnas maliņas uz lielas uguns.

Iesūtīja: Lora

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!