30Minūtes
10Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
500 gkartupeļi2 olas(M)3 gab.burkāni0.25 sīpols3 ĒKmilti sāls malti melnie pipari baziliks kaltētas dilles kaltēti pētersīļi
Sagatavošana
1
Kartupeļus un burkānus nomizo un sarīvē uz rupjas rīves. Sīpolus sagriež nelielos gabaliņos vai sarīvē.
2
Kartupeļiem pievieno olas, miltus, garšvielas un sīpolus.
3
Uz pannas sakarsē taukvielas un liek sajaukto masu, ne pārāk biezu, lai pankūkas apceptos un, lai kartupeļi paspētu palikt gatavi.
4
Cepu katru pusi, līdz paliek brūnas maliņas uz lielas uguns.
Iesūtīja: Lora
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit