Foto: Shutterstock
Pannā cepta kartupeļu pica bez miltiem, kuru vari bagātināt ar dažādiem pildījumiem pēc izvēles.
40Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 6
6 gab.kartupeļi tomāti siers kečups šķiņķis, desa vai apcepta malta gaļa sarkanais sīpols sēnes

Sagatavošana

1

Kartupeļus nomizo, sarīvē uz rupjās dārzeņu rīves.

2

Uz pannas uzlej eļļu un uzkarsē.

3

Ar kartupeļu masu izklāj uzkarsētu pannu, ~ 1,5 cm biezumā, un apcep no vienas puses, kā vienu lielu kartupeļu pankūku.

4

Tad pankūku apgriež un tad uzliek kečupu vai tomātu mērci , strēmelītēs sagrieztu gaļu, sīpolus, sēnes, rīvētu sieru un tomāta šķēlītes.

5

Pannai uzliek vāku un cep 10 - 15 minūtes.

Iesūtīja: Gustavo

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!