40Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 6
6 gab.kartupeļi tomāti siers kečups šķiņķis, desa vai apcepta malta gaļa sarkanais sīpols sēnes
Sagatavošana
1
Kartupeļus nomizo, sarīvē uz rupjās dārzeņu rīves.
2
Uz pannas uzlej eļļu un uzkarsē.
3
Ar kartupeļu masu izklāj uzkarsētu pannu, ~ 1,5 cm biezumā, un apcep no vienas puses, kā vienu lielu kartupeļu pankūku.
4
Tad pankūku apgriež un tad uzliek kečupu vai tomātu mērci , strēmelītēs sagrieztu gaļu, sīpolus, sēnes, rīvētu sieru un tomāta šķēlītes.
5
Pannai uzliek vāku un cep 10 - 15 minūtes.
Iesūtīja: Gustavo
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit