20Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
500 mlkartupeļu biezenis3 ĒKsasmalcināti sīpoli200 mlpiens1 gab.olas2 TKsezama sēklas vai linsēklas550 mlrupja maluma milti0.5 TKsāls eļļa pēc garšassvaigi zaļumi
Sagatavošana
1
Sajauc visas sastāvdaļas bļodā un samīca gludu mīklu.
2
No mīklas veido apaļus, vismaz 1,5 cm biezus plāceņus.
3
Plācenīšus cep uz pannas sviestā vai eļļā, vai arī liek uz plāts un cep cepeškrāsnī 220 grādos, līdz viena puse kļuvusi zeltaini brūna, tad apgriež un cep, līdz otra puse arī zeltaina.
4
Pasniedz ar skābo krējumu, jogurta mērci un svaigiem zaļumiem.
Iesūtīja: Dace
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit