Foto: Shutterstock
Ātrie pavasara kartupeļu salāti ar redīsiem un gurķiem. Salātus pikantākus padarīs graudu sinepju mērcīte.
20Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
5 vārīti kartupeļi200 gredīsi1 garais gurķis1 sarkanais sīpols MĒRCEI:2 ĒKgraudu sinepes3 ĒKbaltvīna etiķis4 ĒKolīveļļa pēc garšassāls

Sagatavošana

1

Novārītus un atdzesētus kartupeļus sagriež kubiņos, to pašu izdara ar gurķi. Redīsus sagriež šķēlītēs, bet sīpolu – pusapļos. Visus dārzeņus saber salātu bļodā.

2

Gatavo mērci – bļodiņā kārtīgi samaisa sinepes, etiķi un eļļu, lai veidotos viendabīga mērce. Tad pēc garšas pievieno sāli (ja nepieciešams).

3

Mērci pārlej dārzeņiem un kārtīgi samaisa, lai visi salāti būtu vienmērīgi noklāti.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!