Foto: DELFI
Īpaši gards gaļas un sēņu sautējums.
120Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
gab.kartupeļi0.5 kgsēnes0.5 kgmaltā gaļa2 gab.sīpoli1 gab.paciņa šampinjonu krēmzupas700 mlūdens garšvielas kāposts

Sagatavošana

1

Sagriež kartupeļus šķēlēs ~0.5 cm un uz 5 minūtēm iemet verdošā sālsūdenī un nokāš.

2

Apcep sēnītes un pēc tam malto gaļu ar sīpoliem un garšvielām.

3

Ņem padziļu trauku un kārto kartupeļus, smalki sagrieztu svaigu kāpostu, sēnes, gaļu, tā vairākas kārtas, tad pārlej ar 0.7 l auksta ūdens, kurā iemaisītas 2 paciņas "Knorr" šampinjonu krēmzupas, uzliek vāku un cepeškrāsnī ~ uz pusotru stundu.

Labi garšo ar tomātu mērcīti, piemēram, ķiploku.

Iesūtīja: Laima

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!