120Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
gab.kartupeļi0.5 kgsēnes0.5 kgmaltā gaļa2 gab.sīpoli1 gab.paciņa šampinjonu krēmzupas700 mlūdens garšvielas kāposts
Sagatavošana
1
Sagriež kartupeļus šķēlēs ~0.5 cm un uz 5 minūtēm iemet verdošā sālsūdenī un nokāš.
2
Apcep sēnītes un pēc tam malto gaļu ar sīpoliem un garšvielām.
3
Ņem padziļu trauku un kārto kartupeļus, smalki sagrieztu svaigu kāpostu, sēnes, gaļu, tā vairākas kārtas, tad pārlej ar 0.7 l auksta ūdens, kurā iemaisītas 2 paciņas "Knorr" šampinjonu krēmzupas, uzliek vāku un cepeškrāsnī ~ uz pusotru stundu.
Labi garšo ar tomātu mērcīti, piemēram, ķiploku.
Iesūtīja:
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit