Foto: DELFI
Gardais salātiņš ikdienas vai svētku galdam.
20Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 6
3 gab.vārīti burkāni3 gab.vārīti kartupeļi3 gab.marinēti gurķi3 gab.vārītas olas200 gKrievijas siers sāls malti melnie pipari majonēze

Sagatavošana

1

Nomizotus, vārītus kartupeļus un burkānus sagriež kubiņos.

2

Gurķus, olas un sieru sagriež kubiņos. Sajauc ar majonēzi. Sāli un piparus pievieno pēc garšas.

3

Pirms pasniegšanas paturēt vismaz stundu ledusskapī, lai garšas sajaucas.

Iesūtīja: Kaija

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!