Foto: Shutterstock
Mazās, gardās ķirbju-kabaču pankūciņas bez miltiem.
20Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

1 gabals ķirbja1 neliels kabacis1 ĒKkartupeļu ciete1 ola eļļa cepšanai pēc garšassāls pēc garšaszaļumi3 ķiploka daiviņas šķipsnadzeramā soda

Sagatavošana

1

Sarīvē ķirbi un kabaci (1:1) uz rupjās rīves, pieliek kapātus zaļumus, sāli, sodu, olu, pierīvē ķiplokus uz smalkās rīves.

2

Vairāk neko!!! Jo nebūs tā garša, ja pieliks miltus. Var pievienot ēdamkaroti kartupeļu cietes, bet ne vairāk.

3

Liek uz karstas pannas, kurā ir sakarsēta nedaudz eļļa, cep mazas pankūciņas, līdz tās ir zeltainas.

4

Pasniedz ar krējumu vai bezpiedevu jogurta-ķiploku mērci.

Iesūtīja: Agneska

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!