20Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
1 gabals ķirbja1 neliels kabacis1 ĒKkartupeļu ciete1 ola eļļa cepšanai pēc garšassāls pēc garšaszaļumi3 ķiploka daiviņas šķipsnadzeramā soda
Sagatavošana
1
Sarīvē ķirbi un kabaci (1:1) uz rupjās rīves, pieliek kapātus zaļumus, sāli, sodu, olu, pierīvē ķiplokus uz smalkās rīves.
2
Vairāk neko!!! Jo nebūs tā garša, ja pieliks miltus. Var pievienot ēdamkaroti kartupeļu cietes, bet ne vairāk.
3
Liek uz karstas pannas, kurā ir sakarsēta nedaudz eļļa, cep mazas pankūciņas, līdz tās ir zeltainas.
4
Pasniedz ar krējumu vai bezpiedevu jogurta-ķiploku mērci.
Iesūtīja:
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit