6Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
200 gķirbji75 gsviests250 gpiens80 gcukurs30 gkartupeļu milti1 paciņa vaniļas cukurs
Sagatavošana
1
Ķirbi nomizo, izņem sēklotni, tad sarīvē un izkausētā sviestā uz lēnas uguns sautē mīkstu. Izsautēto ķirbi izberž caur sietu vai sablendē, pielej uzkarsētu pienu, pievieno cukuru, vanilīnu, uzvāra.
2
Kad uzvārījies pievieno aukstā ūdenī izšķīdinātu kartupeļu cieti un uzvāra. Ķīseli lej dziļajos šķīvjos un atdzesē. Pasniedz ar dzērveņu mērci.
Iesūtīja: Ieva
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit