45Minūtes
12Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
600 gķirbji1 sīpols2 ĒKaugu eļļa700 gdārzeņu buljons150 ggarneles150 gsaldais krējums sāls melnie pipari1 šķipsnacukurs sīpolloki ķiploka daiviņas pēc garšasbaltmaizes grauzdiņi
Sagatavošana
1
Ķirbja mīkstumu sagriež kubiņos, sīpolu nomizo un sīki sagriež.
2
Katliņā uzkarsē ēdamkaroti augu eļļas un apcep sīpolus, pievieno ķirbjus un viegli apcep.
3
Pievieno buljonu un zem vāka vāra apmēram 20 minūtes.
4
Garneles noskalo un nosusina.
5
Čili izņem sēklas un sagriež sīkās strēmelītes.
6
Pannā uzkarsē atlikušo eļļu, apcep sasmalcinātus ķiplokus, līdz tie ir caurspīdīgi, pievieno garneles, sāli, piparus un izkarsē garneles aptuveni 1-2 minūtes.
7
Katliņa saturu sablendē, pievieno saldo krējumu un uzvāra, pievieno sāli, cukuru un piparus pēc garšas.
8
Zupu lej šķīvjos, virsū liek garneles, rotā ar maizes grauzdiņiem un sīki sakapātiem zaļumiem.
Iesūtīja:
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit