Foto: Shutterstock
Ķirbju un nūdeļu sacepums, kurš garšos arī tiem, kuri neēd ķirbi.
40Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
500 gķirbji200 gnūdeles100 gsviests3 gab.olas1.5 ĒKcukurs kanēlis rīvmaize sāls

Sagatavošana

1

Notīrītu ķirbi sarīvē, sautē sviestā (1 ĒK) pusmīkstu.

2

Nūdeles sālsūdenī vāra mīkstas, nokāš un sajauc ar ķirbja masu.

3

Pievieno olas, cukuru un kanēli, masu liek ietaukotā veidnē, pārliek ar sviesta piciņām, pārkaisa ar rīvmaizi.

4

Cepeškrāsnī mērenā siltumā cep 20-25 minūtes.

5

Pasniedz ar skābu krējumu vai kausētu sviestu.

Iesūtīja: merry

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!