40Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
500 gķirbji200 gnūdeles100 gsviests3 gab.olas1.5 ĒKcukurs kanēlis rīvmaize sāls
Sagatavošana
1
Notīrītu ķirbi sarīvē, sautē sviestā (1 ĒK) pusmīkstu.
2
Nūdeles sālsūdenī vāra mīkstas, nokāš un sajauc ar ķirbja masu.
3
Pievieno olas, cukuru un kanēli, masu liek ietaukotā veidnē, pārliek ar sviesta piciņām, pārkaisa ar rīvmaizi.
4
Cepeškrāsnī mērenā siltumā cep 20-25 minūtes.
5
Pasniedz ar skābu krējumu vai kausētu sviestu.
Iesūtīja: merry
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit