Foto: Shutterstock
Ķirši bez kauliņiem - vasara saldētavā.
1Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

ķirši

Sagatavošana

1

Ķiršiem izņem kauliņus, liek sietā un ļauj sulai notecēt. Ķiršus liek kastītē un sasaldē.

2

Lai ķirši ziemā vieglāk sadalītos, tad sasaldētos ķiršus ieliek maisiņā, stipri uzsit pa galdu vai sienu un ķirši "atlīmējas" katrs pats par sevi. Sasalušus ķiršu var likt vareņikos, pīrāgos, jo tad vieglāk aizlipināt.

3

Ja vēlas cept pīrāgu, tad labāk laicīgi izņemt no saldētavas, ielikt ledusskapī un lēnām ļaut atsalt, tad ķirši saglabā gan savu aromātu, gan krāsu.

Iesūtīja: Lilaste

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!