Foto: Shutterstock
Īpaši smeķīga ķiršu kūka ar liķieri.
70Minūtes
10Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 8
200 gsviests vai margarīns200 gcukurs1 gab.vaniļas cukurs paciņa sāls4 gab.olas175 gmilti75 gkartupeļu milti1 TKcepamais pulveris2 ĒKķiršu liķieris ķirši

Sagatavošana

1

200 g sviesta vai margarīna saputo ar 200 g cukura, 1 pac. vaniļas cukura un nedaudz sāls, pa vienai pievieno 4 olas, pa karotei pievieno 175g miltus un 75g kartupeļu cietes (var lietot tikai miltus), kam pievienota 1 tējkarote cepamā pulvera.

2

Ķiršiem izņem kauliņus (var izmantot arī konservētus ķiršus, arī ievārījumu - tikai ar mazāku cukura devu), pievieno 2 ēdamkarotes ķiršu liķiera (var arī konjaciņa var vispār bez).

3

Cep ap 70 minūtes līdz 175 grādiem sakarsētā krāsnī.

Iesūtīja: Ļusja

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!