Foto: Shutterstock
Ķiršu un baltmaizes pudiņš visgardāk, ja pasniedz ar vaniļas mērci vai vaniļas saldējumu.
50Minūtes
11Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 8
500 gķirši (bez kauliņiem)2 šķēlessakaltusi baltmaize200 mlpiens3 gab.olas120 gcukurs40 gsviests2 ĒKmilti sāls80 gtumšā šokolāde sviests pūdercukurs

Sagatavošana

1

Baltmaizes šķēlītes ieliek bļodā.

2

Pienu uzkarsē, pārlej maizei un ļauj 10 minūtes ievilkties, samaisa.

3

Olas sakuļ, pievieno izmērcēto baltmaizi, cukuru, sviestu, miltus, sāli, sadrupinātu šokolādi un visu labi samaisa, beigās pieber ķiršus.

4

Cepamo formu ieziež ar sviestu, piepilda ar ķiršu maisījumu un 200 *C cepeškrāsnī cep 25 min.

5

Gatavo sacepumu pārkaisa ar pūdercukuru un pasniedz ar vaniļas mērci vai vaniļas saldējumu.

Iesūtīja: Vineta

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!