40Minūtes
4Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
6 gab.olas6 ĒKcukurs6 ĒKmilti šķipsnasāls
Sagatavošana
1
Atdala olas dzeltenumus no baltumiem.
2
Sakuļ dzeltenumus ar cukuru (cik dzeltenumi, tik ēdamkarotes cukura), atsevišķi sakuļ baltumus, lai labāk sakultos, pieliek mazliet sāli.
3
Sakultiem olu dzeltenumiem pievieno tik ēdamkarotes miltu, cik ir dzeltenumi, kārtīgi iemaisa, lai masa ir vienmērīga, tad uzmanīgi iecilā sakultos olu baltumus.
4
Lej ar sviestu iesmērētā formā un cep.
5
Es parasti cepu biskvītu mīkstās silikona formās. Viegli izņemt un nekad nekas nepielīp, ja cep metāla formā, tad labāk mazliet izkaisīt ar miltiem vai rīvmaizi.
6
Cep 150-180*C apmēram pusstundu - ja no 6 olām, pirmās desmit minūtes cepeškrāsni vaļā vērt nedrīkst.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit