Foto: Tasty
Klasiskas rauga pankūkas - visgardāk ar omes ievārījumu.
60Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

400 gkviešu milti0.5 lpiens olas40 gsviests0.5 TKsāls0.5 TKcukurs15 graugs augu eļļa

Sagatavošana

1

250 gramos silta pienā izšķīdina raugu, pievieno miltus, iejauc mīklu un noliek siltā vietā.

2

Kad ieraugs sāk rūgt, pielej atlikušo pienu, kas sajaukts ar olu dzeltenumiem.

3

Pievieno izkausēto sviestu, sāli un cukuru. Labi izmaisa un ļauj mīklai uzrūgt. Pirms cepšanas pieliek olu baltumus.

4

Cep uz pannas, sakarsētos taukos vai eļļā.

Iesūtīja: Vineta Auziņa

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!