Ļoti ātras vakariņas.
30Minūtes
10Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
1 gab.Knorr FIX spageti Bolognese200 gmakaroni (spirāles)100 gkūpināts bekons200 gpikants siers (rīvēts)300 gtomāti2 ĒKrīvmaize3 TKsakapāti pētersīļi1 TKmalta paptika1 TKtauki cepšanai1 šķipsnapipari

Sagatavošana

1

Lielā ūdens daudzumā pagatavo makaronus. Makaronus izkās, noskalo ar aukstu ūdeni un nosusini.

2

Kubiciņos sagrieztu kūpinātu bekonu maisot apcep un noņem no uguns.

3

Tomātus blanšē, noņem mizu un sagriez kubiciņos.

4

Pagatavo Knorr FIX maisījuma mērci saskaņā ar norādījumiem uz iepakojuma.

5

Sajauc karstos makaronus ar apcepto bekonu, pusi sarīvētā siera, tomātiem un pagatavoto mērci. Garšai pievieno maltu papriku un piparus.

6

Liec ar taukiem iesmērētā karstumizturīgā traukā, kas pārkaisīts ar rīvmaizi.

7

Apkaisi ar atlikušo sieru un pārlej ar taukiem, kas palikuši no bekona cepšanas.

8

Cep uzkarsētā cepeškrāsnī 20 minūtes.

9

Apkaisi ar pētersīļiem. Pasniedz ar salātiem.

Ar Fix Spaghetti Bolognese tu pagatavosi izcili garšīgu un biezu Boloņas mērci. Tā radīšanai tika izmantoti 3 svaigi tomāti, kas tika izkaltēti un tad sajaukti ar tipiskām itāļu garšvielām, stāsta Knorr šefpavārs Pjotrs Muravski.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!