Maltīte četrām personām 45 minūtēs.
45Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
15 Kaneloni makaroni500 gmaltā gaļa1 Knorr Fix Arrabiata tomātu pasta2 ĒKolīveļļa150 grīvēts siers2 ķiploku daiviņas1 sīpols1 šķipsnakaltēts oregano

Sagatavošana

1

Sakapā ķiplokus, sagriež sīpolus kubiņos un lielā pannā cep olīveļļā. Pievieno malto gaļu. Cep, līdz gaļas sulas ir iztvaikojušas. Pievieno tomātu pastu. Pievieno garšvielas pēc garšas ar sāli un pipariem un nedaudz kaltēta oregano.

2

Piepilda tūbiņas ar pagatavoto gaļu. Ievieto tās siltumizturīgā traukā.

3

Pannā sajauc "Knorr Fix" ar 250 ml auksta ūdens, silda līdz vārīšanās temperatūrai un vāra dažas minūtes. Pārlej tūbiņas ar pagatavoto mērci. Pārkaisa ar rīvētu sieru un trauku cieši pārklāj ar alumīnija foliju.

4

Visu kopā cep 200 grādu temperatūrā apmēram 40 minūtes. Desmit minūtes pirms cepšanas beigām noņem foliju, lai siers varētu apbrūnināties.

5

Padoms: Jūs varat pārliet makaronus ar saldo krējumu, pirms tos pārkaisiet ar sieru.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!