60Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
300 ggrūbas200 gžāvēts speķis2 gab.sīpoli2 lūdens vai buljons sāls
Sagatavošana
1
Speķi ar sīpoliem sagriež gabaliņos un apcep uz pannas.
2
Pannu liek uz uguns un uzkarsē. Uz pannas uzber grūbas un maisot apgrauzdē zeltaini brūnas.
3
Katliņā, kuru var likt cepeškrāsnī, ieber vienu kārtu grūbu, uzliek smalki sagrieztu un ar sīpoliem apceptu speķi, atkal grūbas un speķi, nobeidz ar grūbām.
4
Visu pārlej ar karstu sālsūdeni vai buljonu un cep bez maisīšanas maizes krāsnī vai cepeškrāsnī, pēc vajadzības lejot šķidrumu klāt.
Gatavai kočai jābūt irdenai un pilnīgi sausai.
Iesūtīja: Absente
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit