Foto: Woman's Weekly/REX/Vida Press
Gards un krēmīgs deserts tropu augļu notīs. Saldo ēdienu gatavo no gatava un mīksta mango, kuram pievienots kokosriekstu piena krēms un laima spirgtums.
6Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
3 gab.želatīna lapas4 TKpūdercukurs500 gmango160 mlkokosriekstu krēms2 gab.laimi4 gab.deserta trauciņi/glāzes

Sagatavošana

1

Želatīna lapas liek bļodiņā ar vēsu ūdeni un uzbriedina (10 min).

2

Cukuru liek nelielā katliņā, pievieno tam ūdeni (2 ĒK), un karsē, līdz pūdercukurs izkusis.

3

Želatīna lapām izspiež ūdeni un liek tās katliņā pie cukura sīrupa, karsējot maisa, līdz želatīns izkūst.

4

Nomizotu un gabaliņos sagrieztu mīkstu mango liek blenderī. Pievieno kokosriekstu krēmu, sarīvētu laima miziņu un viena laima sulu, kā arī želatīna masu. Sastāvdaļas blendē, līdz iegūta vienmērīga masa.

5

Krēma masu lej deserta trauciņos, un liek ledusskapī atdzist.

6

Kad deserti sastinguši, tos ņem laukā no ledusskapja un pasniedz, kaisot trauciņos pa virsu atlikušā laima miziņu.

7

Labu apetīti!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!