25Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
200 mlsaldais krējums 35%200 mlkokosriekstu piens3 ĒKcukurs1 TKželatīns0.5 gab.laima sula un rīvēta miziņa dekorēšanai1 gab.mango
Sagatavošana
1
Katliņā sajauc saldo krējumu, kokosriekstu pienu un cukuru. Karsē uz ļoti mazas uguns 5 minūtes, līdz cukurs ir izkusis.
2
Želatīnu aplej ar laima sulu un uzbriedina. Pēc tam to izkausē uz ļoti mazas uguns vai ūdens peldē. Želatīnu nedrīkst uzvārīt!
3
Izkausēto želatīnu iejauc vēl siltā kokosriekstu pienā un salej porciju trauciņos (aptuveni 100 ml katrs). Liek ledusskapī un atdzesē 3-5 stundas.
Iesūtīja: Santa Maria
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit