Foto: Publicitātes attēli

Maigs balzama un liķiera kokteilis svētkiem. Īpašu garšu un smaržu piešķirs sastāvā esošais vīģu sīrups un šokolādes biters. Recepti Tasty.lv lasītājiem piedāvā Riga Black Balsam Global Cocktail Challenge 2015 laureāts Rihards Piternieks.

Lielā krūzē vai krūkā ieber ledu, salej virsū visas sastāvdaļas un kārtīgi apmaisa.

Izmantojot sietiņu, lai atdalītu šķidrumu no ledus, pārlej iepriekš atdzesētā liķiera glāzē, uzspiež uz kokteiļa greipfrūta miziņas eļļas.

Dekorē ar vīģi un apelsīna miziņu, un pasniedz.

ALKOHOLA LIETOŠANAI IR NEGATĪVA IETEKME, TĀ PĀRDOŠANA, IEGĀDĀŠANĀS UN NODOŠANA NEPILNGADĪGĀM PERSONĀM IR AIZLIEGTA.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!