Foto: Vida Press
Veselīgs, krāsains dārzeņu sautējums, kura bagātīgo garšu nodrošina ziemas sezonai piestāvošie svaigie un konservētie dārzeņi.
25Minūtes
12Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

1 ĒKolīveļla1 gab.sīpols2 gab.burkāni2 gab.pastinaki2 gab.seleriju kāti250 gkālis600 mldārzeņu buljons400 gkonservēti tomāti400 gkonservētas pupiņas pēc garšassāls pēc garšasmelnie pipari, malti pētersīļu zaļumi, pasniegšanai

Sagatavošana

1

Sīpolu nozmizo un sasmalcina. Selerijas kātus sagriež gabaliņos. Burkānus, kāli un pastinakus nomizo un sagriež gabaliņos. Pētersīļu zaļumus sakapā.

2

Pannā sakarsē eļļu, liek cepties sīpolus, pēc 5 minūtēm pievieno pārējos dārzeņus un turpina cept vēl 5 minūtes.

3

Pievieno buljonu un tomātus. Kad sautējums sāk burbuļot, uzliek vāku un sautē 10 minūtes. Tad iemaisa pupiņas, pievieno sāli, piparus un sautē vēl 5 minūtes, līdz dārzeņi ir mīksti.

4

Pirms pasniegšanas pārkaisa ar pētersīļu zaļumiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!