30Minūtes
12Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
275 gsviests300 gcukurs10 mlvaniļas esence2 gab.olas340 gkviešu milti155 gkokosriekstu skaidiņas200 gauzu pārslas5 gkanēlis5 gcepamais pulveris šķipsnasāls500 mluzpūstie rīsi vai brokastu pārslas šokolādes granulas, dekorēšanai
Sagatavošana
1
Sakarsē cepeškrāsni līdz 180 grādiem. Izklāj veidni ar cepamo papīru un ietauko papīru ar nelielu daudzumu sviesta.
2
Sajauc cukuru, mīkstu sviestu, vaniļas esenci un puto, līdz masa ir gaisīga.
3
Pakāpeniski pievieno un iemaisa pārējās sastāvdaļas. Pēdējos mīklā iecilā uzpūstos rīsu graudus.
4
Saveļ masu nelielās bumbiņās, izklaidus liek veidnē un ar dakšu saplacina bumbiņas. Dekorē ar krāsainajām granulām.
5
Liek krāsnī uz 12-15 minūtēm, tad izņem un atdzesē.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit