Foto: Shutterstock
Šiem bezē cepumiem ir kraukšķīga virskārta un maigs vidiņš. Garšo lieliski kopā ar saldējumu vai klasiski ar putukrējumu un šokolādes mērci.
120Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
1 olas baltums50 gcukurs1 šķipsnasāls1 TKcitrona sula1 TKvaniļa, kardamons, piparkūku garšviela

Sagatavošana

1

Uzkarsē cepeškrāsni līdz 130°C.

2

Olbaltumus puto ar cukuru, sāli un citronu sulu tērauda bļodā.

3

Lai iegūtu perfektu tekstūru, rūpīgi puto mīklu ūdens peldē, līdz tā kļūst silta. Noņem bļodu no plīts un turpina putot, līdz mīkla ir atdzisusi.

4
5

Ar karoti vai konditorejas maisiņu uz cepamā papīra liek mīklas piciņas.

6

Cep aptuveni 1 stundu. Atstāj cepumus krāsnī, līdz tie pilnībā atdzisuši. Tiem jābūt kraukšķīgai virskārtai un mīkstam vidiņam.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!