Foto: Shutterstock
Garda un spēcinoša maltīte brokastīm vai launagam – kvinojas putra, kas novārīta kokosriekstu pienā. Pasniedz ar granātābolu sēkliņām un medu.

Katliņā saber kvinoju un auzu pārslas. Pārlej ar ūdeni un pusi no kokosriekstu piena. Pievieno arī sarīvētu muskatriekstu. Putrai ļauj sākt burbuļot uz lēnas uguns, tad turpina vārīt 10–15 minūtes.

Pēc tam pielej atlikušo kokosriekstu pienu un putru pavāra vēl pāris minūtes, lai tā būtu krēmīgāka.

Gatavo putru liek bļodiņās, pārkaisa ar granātābola sēkliņās un aplej ar medu. Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!