Foto: Shutterstock
Pateicoties kokosriekstu pienam, ķirbja gabaliņi iegūs krēmīgu struktūru, savukārt fetas siers apvienojumā ar ķiplokiem un timānu gādās par sacepuma "raksturu". Vienkārši, ātri un tik gardi, ka mēli var norīt!
40Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

500 griekstu ķirbis0.5 TKtimiāns ķiploka daiviņas pēc garšasmalti melnie pipari300 mlkokosriekstu piens150 gfetas siers sviests veidnes ieziešanai

Sagatavošana

1

Sakarsē krāsni līdz 180 grādiem. Veidni ieziež ar sviestu.

2

Ķirbi nomizo, sagriež gabaliņos, liek bļodā, pievieno timiānu, sasmalcinātus ķiplokus, piparus un apviļā gabaliņus maisījumā.

3

Ber ķirbjus veidnē, liek krāsnī uz 15 minūtēm.

4

Izņem veidni no krāsns, pievieno sadrupinātu fetas sieru, pārlej visu ar kokosriekstu pienu (to var aizstāt ar saldo krējumu) un sautē vēl 15-20 minūtes.

5

Pasniedz ar rīsiem, kuksusu vai bulguru.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!