20Minūtes
3Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
100 mlkukurūzas milti500 mlūdens garšvielas
Sagatavošana
1
Vārošā ūdenī maisot un ļoti lēnām iebirdina kukurūzu miltus (citādāk būs kunkuļi).
2
Pavāra maisot un izslēdz (var atstāt zem vāka vēl pastāvēt, lai maigāka).
3
Cukuru un/vai sāli ieteicams likt ūdenī pirms kukurūzas bēršanas.
4
Garšīgi ir, ja beigās pielej mazliet piena, un pasniedz ar sviestu vai/un sīrupu, arī zemeņu ievārījumu u.c.
5
Bērniem garšo un ļoti patīk dzeltenā krāsa, tāpēc saku viņiem, ka t.i. Saulītes putra ar spēku un siltumu no saulītes, tas īpaši labi pacilā omu drūmos, lietainos rītos.
Iesūtīja: Estra
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit