Foto: Shutterstock
Kukurūzas jeb Saulītes putra ar spēku un siltumu no saulītes īpaši labi paceļ omu drūmos, lietainos rītos.
20Minūtes
3Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
100 mlkukurūzas milti500 mlūdens garšvielas

Sagatavošana

1

Vārošā ūdenī maisot un ļoti lēnām iebirdina kukurūzu miltus (citādāk būs kunkuļi).

2

Pavāra maisot un izslēdz (var atstāt zem vāka vēl pastāvēt, lai maigāka).

3

Cukuru un/vai sāli ieteicams likt ūdenī pirms kukurūzas bēršanas.

4

Garšīgi ir, ja beigās pielej mazliet piena, un pasniedz ar sviestu vai/un sīrupu, arī zemeņu ievārījumu u.c.

5

Bērniem garšo un ļoti patīk dzeltenā krāsa, tāpēc saku viņiem, ka t.i. Saulītes putra ar spēku un siltumu no saulītes, tas īpaši labi pacilā omu drūmos, lietainos rītos.

Iesūtīja: Estra

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!