Foto: Woman's Weekly/REX/Vida Press
Īsts garšu sprādziens, kurā saldais mijas ar sāļo un augļi ar "nopietno" ēdienu. Graudaino kuskusu papildinās nedaudz pikanta vista, taču to visu vēl vairāk atsvaidzinās mango, granātābols un garda apelsīnu sulas mērce.
45Minūtes
14Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 5
300 gkuskuss1 gab.vistas buljona kubiņš100 gzaļie zirnīši (svaigi vai saldēti)2 gab.vistas fileja čili mērce250 gmelone1 gab.avokado100 ggranātābola sēkliņas4 ĒKpētersīļi MĒRCEI: gatavs mango2 ĒKsaldā čili mērce3 ĒKapelsīnu sula1 ĒKolīveļļa

Sagatavošana

1

Pirms sāk gatavot, vistas fileju sagriež nelielos gabaliņos un iemarinē čili mērcē aptuveni 30 minūtes. Pēc tam vistas gabaliņus apcep uz pannas, līdz tie ir apbrūnējuši un gaļa izcepusies (8-12 minūtes).

2

Lielā bļodā ber kuskusu un aplej ar 450 ml buljona, kas pagatavots no buljona kubiņa. Pieber klāt zaļos zirnīšus un atļauj kuskusam uzbriest aptuveni 10 minūtes.

3

Ar dakšiņu apmaisa kuskusu. Pievieno tam apceptos visas gabaliņus, kubiņos sagrieztu meloni, šķēlēs sagrieztu avokado, granātābola sēkliņas un sakapātos pētersīļus. Visas sastāvdaļas kārtīgi samaisa.

4

Gatavo mērci: sīki sagrieztu mango sajauc ar saldo čili mērci, apelsīnu sulu un olīveļļu.

5

Mērci iemaisa kuskusa salātos.

Lai labi garšo!

Tasty.lv padoms: veģetārajā salātu versijā vistu aizstāj ar nedaudz vairāk augļiem. Būs tikpat garšīgi, ja ne vēl labāk!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!