Foto: PantherMedia/Scanpix
Lapu salātos ar bumbieri, valriekstiem un zilo sieru ne vien apvienojas lieliskas garšas, tie ir tik krāšņi, ka ar savu klātbūtni rotās jebkuru galda klājumu.
10Minūtes
13Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

salātu maisījums bumbieris zilais siers valriekstu kodoli granātābols MĒRCEI:2 ĒKolīveļla2 ĒKābolu etiķis pēc garšassāls pēc garšasmelnie pipari, malti1 TKgraudu sinepes0.5 TKmedus0.5 gab.šalotes sīpols

Sagatavošana

1

Gatavo mērci. Nomizo un sīki sakapā sīpolu. Sajauc visas mērces sastāvdaļas.

2

Bumbieri sagriež plānās šķēlītēs. Atdala granātābola sēklas. Šķīvjos pamīšus liek visas salātu sastāvdaļas, pārlej ar mēci un dekorē ar granātābola sēkliņām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!