Foto: Shutterstock
Vasarīga alternatīva klasiskajam cūkgaļas vai vistas gaļas šašlikam – laša filejas iesmiņi. Pamīšus uz bambusa iesmiņiem sadur arī ķirštomātus un papriku, lai gardāka maltīte.
30Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
0.5 citrona sula3 ĒKolīveļļa1 TKsāls pēc garšaspipari500 glaša fileja ķirštomāti paprika

Sagatavošana

1

Laša fileju sagriež palielos kubiņos. Saber bļodā, pārlej ar svaigi spiestu citronu sulu, olīveļļu. Pievieno garšvielas un viegli apmaisa.

2

Papriku sagriež palielos gabaliņos.

3

Pamīšus uzdur laša gabaliņus, ķirštomātus un paprikas gabaliņus uz aukstā ūdenī izmērcētiem bambusa iesmiņiem.

4

Laša iesmiņus grilē uz karstām oglēm, līdz fileja gatava – aptuveni 4-5 minūtes.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!