30Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
0.5 citrona sula3 ĒKolīveļļa1 TKsāls pēc garšaspipari500 glaša fileja ķirštomāti paprika
Sagatavošana
1
Laša fileju sagriež palielos kubiņos. Saber bļodā, pārlej ar svaigi spiestu citronu sulu, olīveļļu. Pievieno garšvielas un viegli apmaisa.
2
Papriku sagriež palielos gabaliņos.
3
Pamīšus uzdur laša gabaliņus, ķirštomātus un paprikas gabaliņus uz aukstā ūdenī izmērcētiem bambusa iesmiņiem.
4
Laša iesmiņus grilē uz karstām oglēm, līdz fileja gatava – aptuveni 4-5 minūtes.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit