20Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
150 gmazsālīta laša fileja pēc garšasmalti pipari4 paipalu olas1 avokado pēc garšascitronu sula8 olīvas neliels sīpols melnie ikri (var nebūt)
Sagatavošana
1
Mazsālīta laša (vai foreles) fileju, sīpolu, avokado un zaļās olīvas smalki sakapā (var arī samalt).
2
Pievieno piparus, citronu sulu, samaisa un liek uz brīdi ledusskapī, lai atdzesējas.
3
Pasniedz uz grauzdētām maizītēm, dekorējot ar vārītām, uz pusēm pārgrieztām paipalu olām un ikriem.
Iesūtīja: Perlite
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit