7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
2 kggurķi0.5 kgsīpoli100 ggraudu sinepes1.5 ĒKsāls1.5 ĒKcukurs5 ĒKetiķa eļļa
Sagatavošana
1
Ripiņās sagrieztus gurķus sajauc ar ripiņās sagrieztiem sīpoliem, pievieno garšvielas (izņemot eļļu). Atstāj uz 12 stundām ievilkties.
2
3
Liek burkās, pārpalikušo sulu izkāš, lej burkās,pasterizē 80*C.
4
Pēc karsēšanas katrā burkā ielej pa ēdamkarotei eļļas, aizvāko.
Iesūtīja: dafne26
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit