10Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
1 gab.lavašs200 gvājpiena biezpiens1 ĒKķimenes2 ĒKskābs krējums 10% sāls
Sagatavošana
1
Biezpienu samīca, pievieno krējumu, sāli, ķimenes un sajauc.
2
Lavašu izklāj uz galda, pārklāj biezpiena masu vienmērīgā līmenī.
3
Lavašu satin stingrā rullītī, liek uz šķīvja vai uz dēlīša (ja ledusskapī nav daudz vietas, var pārgriezt), nedaudz noslogo un liek ledusskapī uz 2 stundām.
4
Gatavo lavašu sagriež slīpās šķēlēs un kārto uz šķīvja.
5
Gatavošanas laiks: 10 minūtes gatavošanai, 2 stundas ievilkties
Iesūtīja: Ieva
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit