Foto: Shutterstock
Lavašs ar biezpienu – vienkārši pagatavojama uzkoda.
10Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
1 gab.lavašs200 gvājpiena biezpiens1 ĒKķimenes2 ĒKskābs krējums 10% sāls

Sagatavošana

1

Biezpienu samīca, pievieno krējumu, sāli, ķimenes un sajauc.

2

Lavašu izklāj uz galda, pārklāj biezpiena masu vienmērīgā līmenī.

3

Lavašu satin stingrā rullītī, liek uz šķīvja vai uz dēlīša (ja ledusskapī nav daudz vietas, var pārgriezt), nedaudz noslogo un liek ledusskapī uz 2 stundām.

4

Gatavo lavašu sagriež slīpās šķēlēs un kārto uz šķīvja.

5

Gatavošanas laiks: 10 minūtes gatavošanai, 2 stundas ievilkties

Iesūtīja: Ieva

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!