Foto: Shutterstock
Ātrajām uzkodām – lavašs ar krēmsieru, žāvētu vistu, papriku un Ķīnas kāpostu.
75Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

lavašs Brokastu pikantais siers žāvēta vista paprika marinēti šampinjoni Ķīnas kāposts siers

Sagatavošana

1

Nosmērēju lavašu ar pikanto krēmsieru, pa virsu sakaisīju žāvētu vistu, papriku, marinētus šampinjonus un pa virsu smalki sagrieztu Ķīnas kāpostu.

2

Tā puslavašu noklāju, otrā pusē bija tikai rīvēts siers.

3

Sarullēju, ietinu pārtikas plēvē, ieliku ledusskapī uz pāris stundām.

4

Tad sagriezu pāris kumosus lielos gabalos.

Iesūtīja: pupšuks

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!