Foto: DELFI
Lavašs ar šampinjoniem gardām uzkodām.
25Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 8
1 gab.lavašs1 gab.paciņas "Dzintars" ar sēņu garšu800 gšampinjoni1 gab.sīpols malti melnie pipari sāls eļļa

Sagatavošana

1

Šampinjonus un sīpolus sagriež.

2

Šampinjonus apcep uz pannas, līdz paliek zeltainas, tad pievieno sīpolus, piparus, sāli un vēl nedaudz pacep.

3

Sēnes savāc kaudzītē un ļauj, lai notek eļļa.

4

Lavašu izklāj un vienu pusi noziež ar sieru.

5

Atdzisušas sēnes liek uz siera un izklāj pa visu lavašu.

6

Lavašu stingri satin, ietin pārtikas plēvē un liek ledusskapī.

7

Nākamajā dienā pirms pasniegšanas sagriež gabaliņos.

Iesūtīja: Ieva

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!