25Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
1 gab.lavašs1 gab.paciņas "Dzintars" ar sēņu garšu800 gšampinjoni1 gab.sīpols malti melnie pipari sāls eļļa
Sagatavošana
1
Šampinjonus un sīpolus sagriež.
2
Šampinjonus apcep uz pannas, līdz paliek zeltainas, tad pievieno sīpolus, piparus, sāli un vēl nedaudz pacep.
3
Sēnes savāc kaudzītē un ļauj, lai notek eļļa.
4
Lavašu izklāj un vienu pusi noziež ar sieru.
5
Atdzisušas sēnes liek uz siera un izklāj pa visu lavašu.
6
Lavašu stingri satin, ietin pārtikas plēvē un liek ledusskapī.
7
Nākamajā dienā pirms pasniegšanas sagriež gabaliņos.
Iesūtīja: Ieva
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit