Foto: Shutterstock
Lečo - vistas filejas zupa ātrā un vienkāršā izpildījumā.
30Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

1 vistas fileja1 sīpols1 burkāns glāzerīsi1 burciņa lečo garšvielas un zaļumi

Sagatavošana

1

Vistas fileju, sīpolu, burkānu sasmalcina, apcep katlā uzkarsētā ēļļā. Pievieno rīsus, pārlej visu ar ūdeni vai verdošu buljonu un vāra 15 minūtes.

2

Kādas minūtes piecas pirms gatavošanas beigām pievieno burciņu lečo un garšvielas, zaļumus.

* paprikas lečo vietā var lietot sēņu lečo.

Iesūtīja: pece

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!