40Minūtes
13Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
200 gzaļās lēcas400 gnomizots ķirbis1 liels sīpols1 mazs fenhelis1 burkāns1 tomāts4 cūkgaļas kupāti1 ĒKolīveļļa500 mlkarsts ūdens1 timiāna zariņš jūras sāls svaigi malti melnie pipari kinza

Sagatavošana

1

Sagriez sīpolus, fenheli un burkānu šķēlēs, ķirbi un tomātus sagriez vidēja lieluma gabalos, bet kupātus sagriez 2-3 centimetrus lielos gabalos (dari to ar asu nazi, lai nesaspiestu apvalku un gabaliņi paliktu nesamīcīti).

2

Katlā sakarsē olīveļļu un liec sīpolus, fenheli un burkānus. Apcep dārzeņus uz vidējas uguns, visu laiku apmaisot. Pievieno ķirbi, timiāna zariņu un cep vēl pāris minūtes.

3

Ieber katlā lēcas, sāli, piparus, pārlej visu ar karstu ūdeni, lai dārzeņi būtu pārklāti. Sautē 15 minūtes zem vāka. Pievieno tomātus, gabalos sagrieztus kupātus (nemaisi, lai desiņas neizjuktu) un turpini sautēt vēl 5-10 minūtes.Pasniedz ar svaigu kinzu. Labu apetīti!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!