Foto: Shutterstock
Taisot ledus tēju vienmēr ņem divreiz vairāk tējas biezumu, nekā parastajai tējai. Ņem vērā -jo sīkākas ir tējas lapiņas, jo stiprāka ir tēja un jo mazāk tējas biezumu vajag.

::rcepte::

Kamēr tēja vēl karsta (ja nepieciešams) izšķīdina cukuru. Atdzesētai pievieno dažādu sulu ledus gabaliņus. Garša veidojas pamazām kūstot dažādajiem ledus gabaliņiem.

Ļaujiet tējai ievilkties 3-5 minūtes. Ja tēja ir par stipru vai vāju, mainiet tējas biezumu daudzumu, nevis ievilkšanās laiku!

10Minūtes
3Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

tēja (melnā vai zaļā) gabaliņos sasaldēta sula cukurs

Sagatavošana

Iesūtīja: Pūķīte

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!