45Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
300 gliellopa aknas2 šķēlesbaltmaize2 ĒKsviests2 vārītas olas1 sīpols50 gsīpolloki sāls malti melnie pipari
Sagatavošana
1
Aknas nomazgāt, noņemt plēvi, sagriezt gabaliņos un apcept.
2
Baltmaizi iemērc ūdenī, tad kad izmirkusi nospiest lieko ūdeni un samalt gaļas mašīnā kopā ar aknām.
3
Samaltajai masai pievienot zeltaini apceptus sīpolus, izkausētu sviestu, sāli un piparus pievienot pēc garšas, un visu samaisīt.
4
Izlikt masu šķīvī, pa virsu dekorēt ar vārītām olu šķēlītēm un smalki sagrieztiem sīpollokiem.
Iesūtīja: Ieva
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit