Foto: Shutterstock
Aknu pastēte - gards papildinājums brokastu galdam.
45Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

300 gliellopa aknas2 šķēlesbaltmaize2 ĒKsviests2 vārītas olas1 sīpols50 gsīpolloki sāls malti melnie pipari

Sagatavošana

1

Aknas nomazgāt, noņemt plēvi, sagriezt gabaliņos un apcept.

2

Baltmaizi iemērc ūdenī, tad kad izmirkusi nospiest lieko ūdeni un samalt gaļas mašīnā kopā ar aknām.

3

Samaltajai masai pievienot zeltaini apceptus sīpolus, izkausētu sviestu, sāli un piparus pievienot pēc garšas, un visu samaisīt.

4

Izlikt masu šķīvī, pa virsu dekorēt ar vārītām olu šķēlītēm un smalki sagrieztiem sīpollokiem.

Iesūtīja: Ieva

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!