45Minūtes
13Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
1 kgliellopa sānu steiks (flanksteiks) pēc garšassāls1 ĒKbrūnais cukurs50 mlgaišā sojas mērce pēc garšasdrupināti melnie pipari100 mlolīveļļa200 g10% dabīgais jogurts1 svaigs gurķis pēc garšassakapāta svaiga piparmētra sula no puscitrona pēc garšassāls un pipari1 TKcukurs1 TKolīveļļa
Sagatavošana
1
Sajauc bļodā visas marinādes sastāvdaļas un ieliec tajā gabalos sagrieztās steika šķēles. Atstāj marinēties gaļu uz stundu, noklājot trauku ar pārtikas plēvi vai šķīvi.
2
Pagatavo mērci no visām mērces sastāvdaļām.
3
Grilē steiku uz grila no abām pusēm, līdz tas viegli apbrūnējis. Noņem gaļu no grila, pagaidi 3 minūtes un tad pasniedz kopā ar pagatavoto mērci.
Recepti piedāvā "Lielvārdes Citra" alus un restorāna ''36.līnija'' šefpavāri Lauris Aleksejevs un Vasilijs Strelkovs.
Vairāk par Lielvārdes alus šķirnēm lasi www.lielvardesalus.lv.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit