Foto: Shutterstock
Kamēr vien garšaugu dārzs pilns svaigiem lokiem, jāsteidz uzņemt vitamīnu spēks. Šie ir īsteni loku salāti, kas piestāvēs gan brokastīm, gan kā piedeva pie pamatēdiena.
30Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

olas loki majonēze skābs krējums pēc garšassāls pēc garšaspipari

Sagatavošana

1

Novāri olas, lai dzeltenums būtu stingrs, pēc tam atdzesē aukstā ūdenī. Nomizo no čaumalām un sagriez mazos gabaliņos.

2

Smalki sakapā lokus un liec bļodiņā. Piejauc lokiem klāt olu, pieber sāli, piparus, un samaisi ar krējumu un majonēzi.

3

Ēd lociņu salātus tāpat vai uz maizītes, krekeriem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!