Foto: Publicitātes attēls
Garšīgs našķis ar cīsiņiem – kārtainās mīklas pīrādziņi. Ap cīsiņiem apvītā siera šķēlīte patīkami kusīs mutē, bet kečups pīrādziņa pamatnē būs jauks pārsteigums ēdājiem.
25Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 8
8 cīsiņi, piemēram, "Rīgas miesnieks" Rakveres cīsiņi400 gsaldētas kārtainās mīklas plāksnes8 siera šķēles10 ĒKkečups4 TKkaltēta raudene

Sagatavošana

1

Sagriež ledusskapī atkausētu mīklu 8 kvadrātos, katru ieklāj mafinu formiņā.

2

Katrā formiņā mīklā ieliek 1-2 ēdamkarotes kečupa, pa virsu uzber aptuveni pustējkaroti kaltētas raudenes.

3

Vienā no cīsiņa galiem iegriež dziļu krustiņu, ieliek formiņā ar sagriezto galu uz augšu.

4

Sagriež uz pusēm siera šķēlītes un aptin ap cīsiņu. Cep 200 grādos aptuveni 10 līdz 15 minūtes vai līdz brīdim, kad cīsiņa sagrieztais gals ir izcepies un mīkla ir zeltaini brūna.

Ēd, kamēr pīrādziņi vēl silti!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!