480Minūtes
4Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
1 gab.rupjmaizes klaips lūdens15 gpresēts raugs1.5 glāzecukurs
Sagatavošana
1
Maizi sagriež plānās šķēlītēs un izkaltē. Vienu šķēlīti sagrauzdē cepeškrāsnī vai uz sausas pannas.
2
Kaltēto maizi aplej ar vārošu ūdeni un atstāj uz 6 stundām ievilkties.
3
Maizi samīca, pievieno cukuru un raugu, samaisa, pārsedz ar drāniņu un liek siltā vietā rūgt.
4
Kad rodas biezas putas, kvasu izkāš caur marli un novieto vēsumā.
Iesūtīja: Vineta
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit