Foto: Shutterstock
Kaut mūsdienās veikalu plauktos plašā izvēlē pieejami dažādi atspirdzinoši dzērieni, tomēr ne viens vien ar siltām jūtām atceras koši zaļo "Tarhūnu" – to īsto, no bērnības. Mājās gatavots "Tarhūns", protams, nevarēs lepoties ar tik jiftīgu krāsu, tomēr, ja vēlies atsaukt atmiņā bērnības garšu un pagatavot gardu un veselīgu spirdzinājumu, tev šī recepte noteikti ir jāizmēģina.
5Minūtes
4Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

2 lgāzēts minerālūdens75 gestragons75 gbrūnais cukurs1 citrons vai laims

Sagatavošana

1

Estragonu ar rokām saplucina. Citronu vai laimu sagriež mazākos gabalos. Estragonu un laimu liek piestā vai citā piemērotā traukā, pārber ar cukuru un ar stampiņu kārtīgi samīca.

2

Masu liek limonādes krūzē, pārlej ar gāzēto ūdeni, samaisa, līdz cukurs izkusis.

3

Tad izkāš, citrona mizas un pārējos biezumus izmet, limonādi lej atpakaļ krūzē, pievieno ledu un pasniedz.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!