Foto: Shutterstock
Lielisks veids, kā izmantot no iepriekšējās maltītes pāri palikušos makaronus, lai pāris minūšu laikā pagatavotu gardus salātus.
10Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

250 gmakaroni150 gtunča gabaliņi eļļā pēc garšassāls šķipsnamalti melnie pipari1 ĒKmārrutki1 garais gurķis150 gkonservēta kukurūza1 sarkanais sīpols3 ĒKcitronu sula

Sagatavošana

1

Makaronus novāra, sekojot instrukcijai, kas norādīta uz iepakojuma.

2

Gurķi sagriež nelielos gabaliņos. Kukurūzai nolej šķidrumu. Sīpolu nomizo sīki sakapā.

3

Makaronus ber bļodā, pievieno gurķus, kukurūzu, sīpolus, sāli, piparus, mārrutkus un mazākos gabaliņos sadalītu tunci. Visu pārlej ar konservu bundžā palikušo eļļu, pārslaka ar citronu sulu, samaisa salātus un pasniedz.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!