40Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
500 gmalta gaļa2 sīpoli1 paprika1 saujašampinjoni1 makaronu paka2 olas1 glāzepiens150 gsiers400 mltomātu mērce
Sagatavošana
1
Apcep ar sīpoliem un tomātu mērci malto gaļu.
2
Izvāra (ne galīgi mīkstus) makaronus.
3
Liek traukā makaronus, tad gaļu, papriku, šampinjonus, makaronus un gaļu.
4
Pārlej ar pienu, kurā iemaisīta ola, virsū uz beigām uzber rīvētu sieru un cep.
Iesūtīja: meitene
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit