Foto: Shutterstock
Gards un sātīgs makaronu un vistas maltās gaļas sacepums. To sulīgāku padarīs tomātu mērce, bet īpaši sildošu sajūtu radīs izkusušais mocarellas siers.
60Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 5
400 gmakaroni500 gvistas maltā gaļa500 gtomātu mērce1 saujabaziliks100 golīvas200 gmocarella

Sagatavošana

1

Makaronus novāra sālsūdenī 10 minūtes, nokāš un atliek vēlākam.

2

Vistas malto gaļu apcep uz pannas piecas minūtes, līdz tā apbrūnējusi un teju gatava. Tad gaļai pārlej tomātu mērci un iemaisa tajā saplucinātas bazilika lapiņas un olīvas.

3

Cepamtraukā saber makaronus, pārlej ar gaļas un tomātu mērces masu. Nobeigumā sacepumu pārkaisa ar sarīvētu mocarellas sieru. Sacepumu liek cepeškrāsnī 180°C un cep, līdz virskārta skaisti apbrūnējusi.

"Tasty" padoms: ja ir vēlēšanās, sacepumam noslēgumā pievieno vēl kādu svaigā garšauga zariņu, piemēram, timiānu.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!