Foto: Shutterstock
Maltās gaļas mērci ar "tex-mex" garšvielām vislabāk pasniegt ar rīsiem, vai kukurūzas čipsiem, uzkaisot sarīvētu sieru.
20Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 8
1 kgmaltā gaļa1 gab.lielā bundža tomāti savā sulā1 gab.lielā bundža konservētas pupiņas1 gab.konservēta kukurūza bundžā1 gab.paciņa tex mex garšvielas skābs krējums

Sagatavošana

1

Apcep malto gaļu un liek katlā.

2

Katlu liek uz uguns un pievieno kubiņos sagrieztus tomātus savā sulā bez mizas. Var likt arī mizotus svaigos tomātu gabaliņus, bet tad lielāks piņķeris.

3

Pievieno konservētu kukurūzu un konservētas pupiņas, vēlams sarkanās, bet, ja nav, tad liek, kādas nu ir.

4

Tad liek klāt paciņu "tex-mex" garšvielu un pasautē 10 minūtes.

5

Pasniedz ar rīsiem, vai ēd kopā ar kukurūzas čipsiem, uzkaisot sarīvētu sieru. Vēl var ēst ar skābu krējumu, jo tad mērcei būs maigāka garša.

Iesūtīja: Agis

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!