Foto: Shutterstock
Kārtīgai ēdiienreizei - maltas gaļas pikantā zupa.
40Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 6
400 gjaukta maltā gaļa1 glāzekonservētas vai mung pupiņas1 sīpols1 burkāns4 kartupeļi1 lauru lapa smaržīgie pipari pēc garšassāls

Sagatavošana

1

Sagrieztus sīpolus sacep ar sarīvētiem burkāniem.

2

Pa to laiku vāra ūdeni ar buljonu un lauru lapām.

3

Saceptos burkānus un sīpolus ieber verdošā buljonā un pievieno malto gaļu rūpīgi sadrupinot un visu laiku maisot.

4

Pēc 15 minūtēm pievieno kečupu, mung pupiņas un dārzeņu maisījumu.

5

Pēc garšas pievieno čilli.

6

Pasniedz ar krējumu.

Iesūtīja: Brat2

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!