40Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 6
400 gjaukta maltā gaļa1 glāzekonservētas vai mung pupiņas1 sīpols1 burkāns4 kartupeļi1 lauru lapa smaržīgie pipari pēc garšassāls
Sagatavošana
1
Sagrieztus sīpolus sacep ar sarīvētiem burkāniem.
2
Pa to laiku vāra ūdeni ar buljonu un lauru lapām.
3
Saceptos burkānus un sīpolus ieber verdošā buljonā un pievieno malto gaļu rūpīgi sadrupinot un visu laiku maisot.
4
Pēc 15 minūtēm pievieno kečupu, mung pupiņas un dārzeņu maisījumu.
5
Pēc garšas pievieno čilli.
6
Pasniedz ar krējumu.
Iesūtīja:
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit