Foto: Shutterstock
Ļoti ātri pagatavojama maltās gaļas un pupiņu mērce.
15Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

1 TKeļļa1 gab.sīpols liellopa maltā gaļa konservētas pupiņas kečups garšvielas

Sagatavošana

1

Apcep eļļā sagrieztu sīpolu, pievieno liellopu malto gaļu, konservētas pupiņas (skaistākam rezultātam - dažādu krāsu un lielumu konservēto pupiņu maisījumu) un pasutina minūtes 10-15.

2

Beigās piešauj klāt mazliet tomātu pastas vai kečupa un garšvielas pēc savas gaumes).

3

To visu ēd ar vārītiem kartupeļiem un svaigiem salātiem.

Iesūtīja: sunrise

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!